lukcio31 Opublikowano 27 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 W Microsoft Store pobrałem aplikację Wintoys służącą do optymalizacji Windows 11.Po pobraniu aplikacji i jej uruchomieniu mam tylko to jak na zdjęciu: Czy to,że aplikacja się nie uruchamia,oznacza,że nie działa w Windows 11 24H2 lub jest jakiś sposób by uruchomić tą aplikację? Cytuj
ITFun Opublikowano 27 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 Poklikaj w kropeczki a potem w prawym dolnym rogu masz małą strzałeczkę do góry LAGUNA i stens lubią to Cytuj
lukcio31 Opublikowano 27 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 @ITFun Dzięki za pomoc Cytuj
LAGUNA Opublikowano 27 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 a jak by ci w sklepie nie chcieli dać to zerknij tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
lukcio31 Opublikowano 29 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zapytam w tym temacie,by nie pisać nowego posta Co w programie Wintotys w Zdrowie/Aktualizacje systemu ustawić tak,by w WU po pojawieniu się aktualizacji zabezpieczeń i aktualizacji zbiorczej(jak Microsoft taką wyda) po restarcie komputera odnośnie aktualizacji zbiorczej w Menu Start nie instalowały się niepotrzebne aplikacje Windows.Obecnie w Wintoys odnośnie aktualizacji systemu ustawiłem Ręcznie i po instalacji najnowszej aktualizacji zbiorczej KB5060829 po ponownym uruchomieniu komputera w Menu Start pojawiło się kilka niepotrzebnych aplikacji Windows,które odinstalowałem.Może lepiej ustawić w Wintoys aktualizacje systemu na Zabezpieczenia,otrzymywać tylko poprawki zabezpieczeń,ale jak wtedy będzie z aktualizacjami zbiorczymi wydanymi przez Microsoft jak taka aktualizacja pojawi się w WU? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi