Matmide Opublikowano 28 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2025 Witam, Słucham słuchawek bezprzewodowych do komputera na których będę mógł zarówno pograć jak i posłuchać muzyki do ok 300zł i będę wygodne żeby można na tyle żeby można było spędzić w nich kilka godzin. Mam w komputerze Bluetooth 5.3 na USB. Dobre tłumienie hałasu mile widziane. Bardziej zależy mi jakości dźwięku do muzyki gdyż mam zewnętrzny mikrofon ale fajny mikrofon też mile widziany. Interesuje mnie stabilność i zasięg to czy będzię to Bluetooth czy Dongle USB jest mi obojętne Zastanawiam się między Logitech G Pro X Lightspeed a SoundCore Life Q30. Co proponujecie w tej cenie? Cytuj
Widzior Opublikowano 28 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2025 niska liga, podstawowe - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wyższa liga - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Brat ma HyperX Cloud Alpha, ale kablowe, i dźwięk jest super. Bezprzewodowe są 2x droższe. W HyperX Cloud III pomiędzy oboma modelami nie ma takiej różnicy w cenie, nie wiem czemu. Cytuj
Matmide Opublikowano 28 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2025 Przetestowałeś te słuchawki czy od tak wrzuciłeś te modele od Logitecha? Cytuj
Widzior Opublikowano 28 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2025 Sam ich nie testowałem, po prostu to popularne, często pojawiające się słuchawki u różnych youtuberów czy w recenzjach. Cytuj
Matmide Opublikowano 31 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2025 Finalnie wygrałem Logitech G733. Cytuj
renatan Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2025 a ja wczoraj kupiłem za 219 zł !!!te [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w nowo otwartym agd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi