as1970 Posted May 5 Report Posted May 5 Jak w temacie , wie ktoś jak to usunąć szczegóły foto [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted May 5 Report Posted May 5 Tak. Program DISM++/ Oczyszczanie i 1sza opcja od góry Elementy WinSxS (wcześniej trzeba w opcjach programu włączyć tryb Experta). Niżej masz sporo więcej opcji do wyczyszczenia. Przed zabawą polecam zrobić backup systemu, ale mi osobiście nigdy systemu nie uwaliło (Win7 Pro). Nie wiem jak z wyższymi windowsami. as1970 likes this Quote
stens Posted May 5 Report Posted May 5 14 minut temu, as1970 napisał(a): Jak w temacie , wie ktoś jak to usunąć szczegóły foto Masz przecież "klawisz "usuń pliki" Quote
as1970 Posted May 5 Author Report Posted May 5 21 minut temu, Widzior napisał(a): Tak. Program DISM++/ Oczyszczanie i 1sza opcja od góry Elementy WinSxS (wcześniej trzeba w opcjach programu włączyć tryb Experta). Niżej masz sporo więcej opcji do wyczyszczenia. Przed zabawą polecam zrobić backup systemu, ale mi osobiście nigdy systemu nie uwaliło (Win7 Pro). Nie wiem jak z wyższymi windowsami. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki zadziałało, całkiem zapomniałem o tym programie Quote
Recommended Posts