deejayp36 Posted March 10 Report Posted March 10 Cześć Wam, Jeśli się Wam znudził styl z jedenastki i chcielibyście powrócić do stylów starszych np. z siódemki , to udostępniam właśnie taki styl. Nie jestem jego autorem . W środku program do odblokowania właśnie takich themów ,oraz programik do zmiany eksploratora ,tego z Windows 7. Instalacja: 1. Instalujemy UltraUXThemePatcher_4.4.3 2.Folder OldNewExplorer wrzucamy najlepiej do miejsca, z którego go nie usuniemy przypadkowo, ja mam w DYSK C 3.Otwieramy folder OldNewExplorer i klikamy na : OldNewExplorerCfg, ustawiamy pod siebie opcje , i klikamy na Install , ja mam tak: 4.Folder z Vista Violet otwieramy i te dwa pliki , które są w tym folderze(Vista i Vista Violet) wrzucamy do C/Windows/Resources/Themes 5Restart kompa. 6Po restarcie ustawiamy sobie w kompozycjach styl Vista Violet. U mnie wygląda to tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oczywiście ikony, aero glass i gadgety nie są częścią stylu ,reszta tak jak widać ,to styl właśnie Vista Violet ,jeśli ktoś chciałby resztę,tj. aero glass, ikony, start orb, mogę wstawić , komp na tym stylu nie wiesza się, nie krzaczy , działa prawidłowo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
Recommended Posts