barys2 Posted January 18 Report Posted January 18 Kupiłem laptopa z W11, ze starego laptopa wyjąłem SSD z W10, połączyłem go poprzez USB, problem polega na tym, że programy, gry itp są na W10. Czy można przerzucić to co jest na W10 na nowy system W11, a następnie usunąć W10??? Quote
BartAcid Posted January 18 Report Posted January 18 Można. Instalując je w systemie W11. Sejwy, konfig czy dane możesz sobie przegrać po instalacji by się z tym nie pitolić od nowa. Gry w zależności od platformy da się przenieść (przed instalacją) by nie ściągać od nowa całych gier. Ale instalacja i tak raczej obowiązkowa. Quote
barys2 Posted January 22 Author Report Posted January 22 Dziękuję. A jak usunąć w10 bez późniejszych problemów. Pozdrawiam Quote
BartAcid Posted January 22 Report Posted January 22 Usuwając wszystkie partycje z dysku na którym był W10. Najlepiej było by zrobić Secure Erase dla dysków SSD SATA. A jak to można znaleźć w internecie informacje. Tu na forum też. Quote
barys2 Posted January 22 Author Report Posted January 22 Dziękuję można zamknąć temat Pozdrawiam Quote
Recommended Posts