lukcio31 Posted January 7 Report Posted January 7 Reinstalowałem Windows 11 24H2.Po instalacji wszedłem w Ustawienia i w statusie aktywacji był na czerwono komunikat o problemie z aktywacja systemu.Musiałem kliknąć Rozwiąż problemy i system się aktywował. Co i jak ustawić,by po reinstalacji,system Windows 11 aktywował się automatycznie bez problemu? Quote
starcraft2fan Posted January 7 Report Posted January 7 7 minut temu, lukcio31 napisał(a): Reinstalowałem Windows 11 24H2.Po instalacji wszedłem w Ustawienia i w statusie aktywacji był na czerwono komunikat o problemie z aktywacja systemu.Musiałem kliknąć Rozwiąż problemy i system się aktywował. Co i jak ustawić,by po reinstalacji,system Windows 11 aktywował się automatycznie bez problemu? Zwykle aktywacja wchodzi po kilku restartach, jeśli mówimy o nie modowanym sprzęcie. Winda musi połączyć się z serwerem autentykującym licencję, nie zawsze robi to od razu. No ale licencję masz zapisaną w płycie głównej, więc nie powinno być z tym problemu, jak poprzednio wpisywałeś klucz LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted January 7 Report Posted January 7 18 minut temu, lukcio31 napisał(a): Po instalacji wszedłem w Ustawienia i w statusie aktywacji był na czerwono komunikat o problemie z aktywacja systemu. Zaczekaj ze dwa dni ,po co się męczyć jak serwer Cię sam wyręczy. Quote
Recommended Posts