Jump to content

Ustawienie automatycznej aktywacji Windows 11

Recommended Posts

Posted

Reinstalowałem Windows 11 24H2.Po instalacji wszedłem w Ustawienia  i w statusie aktywacji  był na czerwono komunikat o problemie z aktywacja systemu.Musiałem kliknąć Rozwiąż problemy i  system się aktywował.

Co i jak ustawić,by po reinstalacji,system Windows  11 aktywował się automatycznie bez problemu?

Posted
7 minut temu, lukcio31 napisał(a):

Reinstalowałem Windows 11 24H2.Po instalacji wszedłem w Ustawienia  i w statusie aktywacji  był na czerwono komunikat o problemie z aktywacja systemu.Musiałem kliknąć Rozwiąż problemy i  system się aktywował.

Co i jak ustawić,by po reinstalacji,system Windows  11 aktywował się automatycznie bez problemu?

Zwykle aktywacja wchodzi po kilku restartach, jeśli mówimy o nie modowanym sprzęcie. Winda musi połączyć się z serwerem autentykującym licencję, nie zawsze robi to od razu. No ale licencję masz zapisaną w płycie głównej, więc nie powinno być z tym problemu, jak poprzednio wpisywałeś klucz

LAGUNA likes this
Posted
18 minut temu, lukcio31 napisał(a):

Po instalacji wszedłem w Ustawienia  i w statusie aktywacji  był na czerwono komunikat o problemie z aktywacja systemu.

Zaczekaj ze dwa dni ,po co się męczyć jak serwer Cię sam wyręczy.:)