FILAGOL Posted December 7, 2024 Report Posted December 7, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (Info o systemie w tym opcja pobrania go kilka do wyboru w w/w linku) Jeżeli komuś nie chce się szukać złączam plik torrent do pobrania od razu Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
FILAGOL Posted December 15, 2024 Author Report Posted December 15, 2024 Siema @sebio Jest to, mod Windows 11 Proszę, Obejrzyj załączony filmik na YT, to się Przekonasz, "co to za badziew" zapodałem może, komuś przypadnie do gustu :-) Pozdrawiam Quote
gumish93 Posted December 15, 2024 Report Posted December 15, 2024 W dniu 7.12.2024 o 19:41, FILAGOL napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (Info o systemie w tym opcja pobrania go kilka do wyboru w w/w linku) Jeżeli komuś nie chce się szukać złączam plik torrent do pobrania od razu Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstalowałem z ciekawości na swoim lapku i po zmianie jezyka na PL praktycznie wszedzie i restarcie systemu to ubija Ustawienia Nie sposób tego uruchomic , ale jak na początku , zainstalowałem z czystej ciekawości tylko Quote
sebio Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 W dniu 15.12.2024 o 15:54, FILAGOL napisał(a): Siema @sebio Jest to, mod Windows 11 Proszę, Obejrzyj załączony filmik na YT, to się Przekonasz, "co to za badziew" zapodałem może, komuś przypadnie do gustu :-) Pozdrawiam no i masz odpowiedz gumish93 masz ten twoj mega mod Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 Siema Panowie Zainstaluje ten mod na swoim laptopie, sprawdzę, czy taki zły jak Piszecie Pozdrawiam Quote
pawelek1980 Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 to jest windows 10 czy win11? FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 Windows 11 pawelek1980 likes this Quote
stens Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Instalowałem na VHD, po godzinie "dziękuję za cierpliwość" i instalacja dalej szła, nie doczekała się końca- przerwałem instalację. Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 właśnie tworze bootowalnego pendrive bardzo długo tworzy system na pendrive (Rufus) lecz, jestem cierpliwy coś czuje, że realne używanie tego moda będzie problematyczne a, tak ciekawie prezentuje się na filmie hmmm Gdy uda mi się zainstalować system, to napiszę, jak mod się spisuje czy, dobrze czy, źle Quote
pawelek1980 Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 1 godzinę temu, FILAGOL napisał(a): właśnie tworze bootowalnego pendrive bardzo długo tworzy system na pendrive (Rufus) lecz, jestem cierpliwy coś czuje, że realne używanie tego moda będzie problematyczne a, tak ciekawie prezentuje się na filmie hmmm Gdy uda mi się zainstalować system, to napiszę, jak mod się spisuje czy, dobrze czy, źle Proszę napisać czy da się go Spolszczyć Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 Więc tak: 1. System poprawnie się zainstalował 2. Spolszczenie działa 3. System jest lekki Quote
pawelek1980 Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Teraz, FILAGOL napisał(a): Więc tak: 1. System poprawnie się zainstalował 2. Spolszczenie działa 3. System jest lekki Dziękuję za odpowiedź, teraz ja sprawdzę na swoim starym lapku jak chodzi. Quote
FILAGOL Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 Aktualizacja informacji: W dniu 15.12.2024 o 17:18, gumish93 napisał(a): Zainstalowałem z ciekawości na swoim lapku i po zmianie jezyka na PL praktycznie wszedzie i restarcie systemu to ubija Ustawienia Nie sposób tego uruchomic Niestety potwierdzam te informację podejrzewam, iż system jest tak mocno "pocięty", iż zmiana języka uśmierca opcje ustawienia gdyż na wersji angielskiej wszystko działa ok Odradzam używanie tego moda w wersji innej niż Angielskiej Gdyż w przeciwnym razie system się "wykrzacza" Wniosek: nie każdy mod pokazywany np. na YT jest taki, w jaki sposób jest pokazywany niestety wiele z nich, nie da się spolszczyć, gdyż są tak "pocięte", że spolszczenie ubija system Zapowiadało się ciekawie, a wyszła kaszanka, no cóż szkoda w/w Użytkownikom dziękuję, za informację co do zachowania tego moda Dzięki Panowie Pozdrawiam Quote
Recommended Posts