STEFEKS Posted October 15, 2024 Report Posted October 15, 2024 Jaki procek do stacjonarki AMD z AI ? Teraz mam Ryzen9 5950x (do obróbki Fotek) Photoshop itp....jest super. Czy Ryzen™ 9 9950X ma wbudowane AI? działają funkcje AI w Windows 24H2 ? Na stronach AMD pisza coś o nowych AMD Ryzen 7 8700G do AI ale tylko 8 rdzeni ma. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
STEFEKS Posted October 16, 2024 Author Report Posted October 16, 2024 KARTĘ JUŻ MAM 4090 ...CZEKAM NA 5090 I NIE ROZUMIEM ŚMIECHU CZYŻBY FAN INTELA....? Quote
LAGUNA Posted October 16, 2024 Report Posted October 16, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
STEFEKS Posted October 16, 2024 Author Report Posted October 16, 2024 Dziękuje , rozumiem , że procesor do AI musi posiadać wbudowaną grafikę. Czyżby Ryzen 9950x nie obsługiwał AI? Mam nadzieję, że nie gryzie się to z kartą graficzną. Quote
LAGUNA Posted October 16, 2024 Report Posted October 16, 2024 Zaprogramowany na sukces dzięki obsłudze AI Uwolnij pełny potencjał komputera dzięki procesorom AMD Ryzen przystosowanym do obsługi AI. Poczuj, jak gra nabiera niespotykanej dotąd dynamiki dzięki wbudowanej akceleracji AI i rozszerzonym możliwościom sztucznej inteligencji w zakresie produktywności i tworzenia treści. Chcesz podkręcić możliwości sztucznej inteligencji? Sparuj procesor Ryzen 9 9950X z kartą graficzną Radeon RX serii 7000, aby uzyskać niezwykłą wydajność. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
STEFEKS Posted October 16, 2024 Author Report Posted October 16, 2024 Dzięki ma obsługę AI..:) jutro zamawiam. Quote
Recommended Posts