Zbigniew Genert Posted September 27 Report Share Posted September 27 Czy klucz na win 11 zakupiony na ceneo lub kinguinie są legalne? i jak sprawdzić czy moja konfiguracja PC wytrzyma wymagania win 11? PC- Płyta Asus P-8P67, Intel core i5-2310 CPU@2,90GHz, Ram* GB, K.Graf - GeForce GTX750Ti i dysk SSD 128GB z Systemem "Windows 8,1" chciałbym zachować dotychczasowe pliki i gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C9S Posted September 27 Report Share Posted September 27 Jak powyłączasz wszystko, wywalisz uwp, usługi to powinien działać ale cudów nie oczekuj. Możliwe że będziesz musiał ominąć wymagania bo sprzęt niewspierany możesz to zrobić rufusem, podmieniając instalator na ten z 10 lub dodając odpowiednie wpisy. Co do legalności klucza moim zdaniem nie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted September 27 Report Share Posted September 27 Dzień Dobry @Zbigniew Genert Jeżeli do klucza Otrzymasz dowód zakupu to wtedy Masz potwierdzenie ze legalnie Nabyłeś klucz Polecam: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Klucze są legalne ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]i otrzymuje się dowód zakupu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted September 27 Report Share Posted September 27 Nie pchałbym się z tym konfigiem w win11. Jak już musisz zmienić system na nowszy, to masz na forum fajne mody Win10 LTSC (A-Team od admina albo bardziej wycięte od Sromotnika). Tylko w tym przypadku może być trudniej o tani, legalny klucz, jeśli ci na tym zależy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbigniew Genert Posted September 27 Author Report Share Posted September 27 Pięknie dziękuję za podpowiedzi. Z emeryturki to nie zawsze udaje się uzbierć na jakiś niedrogi zestaw a jak już jest - to zawsze znajdzie się ważniejszy cel niż pecet do gier. Pozdrawiam klubowiczów ! i chętnie poczytam o 10-tce Problem spowodował S-team gdyż straciłem kontakt ze swoim kontem na nim i grami które wcześniej kupiłem i były na tym koncie. S-team przestał wspierać "7" i "8" .i mam szanse odzyskać swoje gry po instalacji "10" lub "11". stąd też moje powyższe pytanie. GL ALL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts