ziloth Posted July 24, 2024 Report Posted July 24, 2024 Zainstalowałem sobie W11 24H2 26100.1150. Oryginalna produkcja(Nie Netflix). Czyli najnowszy na tą chwilę. I jak sobie otworzę menu Start, to miga mi tam napis, załączam filmik. Wiem, może pierdoła, ale mnie denerwuje. Najnowsze stery itd.. ble ble ble Może ktoś wie.. jakimi czarami to naprawić. Reparo, niestety nie działa. This is the hidden content, please [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] or [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
zdzisiek24 Posted July 24, 2024 Report Posted July 24, 2024 Jak już całkowicie się poddasz to spróbuj TranslucentSM. Może to nie jest dokładnie to o co Ci chodzi ale oprócz efektu przezroczystości usuniesz pole "rekomendowane" a nawet pole wyszukiwania. Nie wiem jak długo ale u mnie jak na razie działa. Wystarczy wrzucić te dwa pliki do autostartu i po tym zabiegu migotki powinny zniknąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ziloth likes this Quote
ziloth Posted July 24, 2024 Author Report Posted July 24, 2024 Zrobiłem, ale nie wiem, czy to dzięki tej appce, znalazłem w menu start ustawienie: Personalizacja - menu start - pokaż zalecane.... Wyłączyłem i naprawione. Dzięki! Quote
Recommended Posts