sasik007 Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 Witam nie mozna wydrukowac ani wyswietlic pdgladu wydruku sieci web w przegladarce problem taki ze normalnie drukuje dziala wszystko ale jak chce cos wydrukowac z przegladarki np kolorowanke dla córki to sie nie da jakies pomysly?? windows 11 sterowniki zainstalowane najnowsze i tak jak pisalem wczesniej normalnie z pliku np notatnika drukuje normalnie Quote
stens Posted June 30, 2024 Report Posted June 30, 2024 A spróbuj w innej przeglądarce. Jak nie to zapisz najpierw rysunek na pulpit. Quote
FILAGOL Posted July 6, 2024 Report Posted July 6, 2024 Siema @sasik007 Na wstępnie Podaj model swojej drukarki miałem identyczny problem jak ten który Opisałeś moja drukarka to: HP LaserJet Pro MFP M28a u mnie problemem były sterowniki które "instalował" mi Windows 11 Usunąłem sterowniki M$ odłączyłem internet zainstalowałem pobrane wcześniej sterowniki ze strony HP i problem się rozwiązał Podaj także jakiej przeglądarki Używasz ja miałem problem na przeglądarce Opera GX a np. na Mozilli Firefox problemu nie ma i Proszę Popraw błąd ortograficzny "curki" na córki Pozdrawiam Quote
sasik007 Posted July 6, 2024 Author Report Posted July 6, 2024 hp laserjet 1102 w , ale to juz wiem czemu tak bo uzywam przegladarki portable chrlauncher na innej tez portabke dziala normalnie wiec to problem z dana przegladarka. Ps. da sie gdzies pobrac sam sterownik bez tego oprogramowania ? Quote
Recommended Posts