ziloth Posted June 5 Report Posted June 5 Witam! Jako ludzie obeznani ze sprzętem, na pewno mi doradzicie. Szukam smartwatch a, który obsługuje powiadomienia z obrazkami, ale też ma dobrą baterię. Nie żebym musiał ładować codziennie, lub co 2 dni. Mam Xiaomi watch 2, zegarek bardzo dobry, bateria - szmelc. Już 2x mnie zawiodł. Większość funkcji wyłączona! Raz miałem 40% baterii- godzinka z gpsem. 2 raz ponad 20% i test zegarka, już nie dał rady, po resecie 11% i nie można już używać. Quote
TheStraight Posted June 7 Report Posted June 7 Jedyne w pełni wspierające takie rzeczy smartwatche to te z WearOS ale mając WOS liczysz się z tym że bateria to jest 1-3 dni w zależności od modelu. Możesz sobie kupić jakieś inne gnioty od Huaweia czy Xiaomi z "ICH" systemem ale wtedy nie masz możliwości odpisywania na smsy klawiaturą no i to bardziej taka opaska a nie pełnoprawny smartwatch. Jak chodzi o coś co ma w miarę dobrą baterię z WOS to OnePlus Watch 2 albo Galaxy Watch 5 Pro ale tutaj musisz się liczyć że i tak będzie to 2 max 3 dni baterię przy czujnikach a przy GPSie raczej jeden o ile. Quote
Recommended Posts