TheStraight Posted April 21 Report Share Posted April 21 Jak w tytule link do (aplikacji, pluginu, rozszerzenia API?) pozwalającego spoofować nowsze systemy razem z bibliotekami. Jeśli ktoś ma Windows 7 i mu się nudzi i chciałby popatrzeć jak to wygląda to możecie eksperymentować. Znalazłem to kiedyś przez przypadek na Githubie, może komuś się przyda. Uruchomienie jest całkowicie proste na aplikacji wybieramy właściwości do tego zakładkę VxKex i tam zaznaczamy " Enable VxKex for this program" oraz opcję poniżej która może się przydać która spoofuje dany system dla aplikacji. PS. Zanim jakiś człowiek niespecjalnie myślący napiszę w kolejnym poście "BO MI FORZA 5 NIE DZIAŁA" to logicznie chyba należy przyjąć że jest to swego rodzaju wrapper a z Malucha Ferrari nie ulepisz. No i nie używajcie tego na swojej jedynej instalacji. Wstawka bardziej do testów na VB albo na kopii.. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted April 21 Report Share Posted April 21 U mnie działa tylko na prostych programach typu Rufus. Niestety Firefox czy Opera, wersje instalacyjne czy portable, nie działają. Bawiłem się długo i zawsze sypie błędem 0xC0000005. Nawet w trakcie instalacji przeglądarki wywala ten błąd (ale dochodzi ona do końca), więc nie wiem jakim cudem autor ma te przeglądarki na liście wsparcia. Jak komuś się uda, to niech napisze, bo jestem bardzo ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbull89 Posted April 22 Report Share Posted April 22 Generalnie w teorii odpalenie forzy 5 na windows 7 jest możliwe tylko sporo z tym zabawy ale z odpaleniem takiego cyberpunka już nie ma problemu. Zacząłem bawić się w przystosowanie windowsa 8.1 i mogę potwierdzić że na 8 da się odpalić gry które nie obsługują nowszego directX. Skoro da się na 8.1 to na 7 też. starcraft2fan likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGon Posted April 22 Report Share Posted April 22 Nie lepiej przejść na 11-nastke. FILAGOL likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewer6 Posted August 9 Report Share Posted August 9 Czy ma ktoś zapisany oryginalny plik instalacyjny VxKex i mógłby się nim podzielić? Bardzo pilnie potrzebuję, a oficjalne źródło, skąd można było go pobrać zostało usunięte. Na różnych forach jest teraz wysyp linków do pobrania z innych źródeł o dyskusyjnej wiarygodności, więc szukam kogoś kto ma oryginalną instalkę zapisaną w odmętach dysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts