Frnka Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 Witam wszystkich, chciałbym poszerzyć swoją wiedzę i jestem obecnie zainteresowany zrobieniem kursu Android App Development i szukam alternatywy, która umożliwia naukę na odległość, ponieważ chcę uzyskać możliwości poza granicami kraju. Ostatnio, szukając w Internecie, natknąłem się na Tech Tech University i uważam, że jest to bardzo interesujące i mogę uczyć się wygodnie z domu i we własnym tempie. Chciałbym usłyszeć od kogokolwiek, kto studiował na tym uniwersytecie i czy wiedza, którą oferują, jest przydatna. Dziękuję bardzo. Quote
zdzisiek24 Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 A ja polecam Collegium Humanum. Wygodnie, bez wychodzenia z domu, ciekawe kierunki i na każdą kieszeń. Poza tym prestiż - znane nazwiska i wiadomo, stolica. Zalecany pośpiech. Sorki kolego ale nie mogłem się powstrzymać. Hells Angels, renatan and LAGUNA like this Quote
LAGUNA Posted April 12, 2024 Report Posted April 12, 2024 19 godzin temu, zdzisiek24 napisał(a): A ja polecam Collegium Humanum. Wygodnie, Ostatnio coś Rydzyk oferował pod tężniami. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels likes this Quote
renatan Posted April 12, 2024 Report Posted April 12, 2024 5 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Ostatnio coś Rydzyk oferował pod tężniami. ale u niego trzeba mieć zaświadczenie od proboszcza z parafii Hells Angels and LAGUNA like this Quote
LAGUNA Posted April 12, 2024 Report Posted April 12, 2024 29 minut temu, renatan napisał(a): ale u niego trzeba mieć zaświadczenie od proboszcza z parafii Wystarczy dobre przyjęcie z ogóreczkiem chociaż tam kosztowne bo na "Maje i Bacha" zbiera renatan and roman59 like this Quote
Recommended Posts