Frnka Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Witam wszystkich, chciałbym poszerzyć swoją wiedzę i jestem obecnie zainteresowany zrobieniem kursu Android App Development i szukam alternatywy, która umożliwia naukę na odległość, ponieważ chcę uzyskać możliwości poza granicami kraju. Ostatnio, szukając w Internecie, natknąłem się na Tech Tech University i uważam, że jest to bardzo interesujące i mogę uczyć się wygodnie z domu i we własnym tempie. Chciałbym usłyszeć od kogokolwiek, kto studiował na tym uniwersytecie i czy wiedza, którą oferują, jest przydatna. Dziękuję bardzo. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 A ja polecam Collegium Humanum. Wygodnie, bez wychodzenia z domu, ciekawe kierunki i na każdą kieszeń. Poza tym prestiż - znane nazwiska i wiadomo, stolica. Zalecany pośpiech. Sorki kolego ale nie mogłem się powstrzymać. Hells Angels, renatan i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2024 19 godzin temu, zdzisiek24 napisał(a): A ja polecam Collegium Humanum. Wygodnie, Ostatnio coś Rydzyk oferował pod tężniami. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2024 5 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Ostatnio coś Rydzyk oferował pod tężniami. ale u niego trzeba mieć zaświadczenie od proboszcza z parafii LAGUNA i Hells Angels lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2024 29 minut temu, renatan napisał(a): ale u niego trzeba mieć zaświadczenie od proboszcza z parafii Wystarczy dobre przyjęcie z ogóreczkiem chociaż tam kosztowne bo na "Maje i Bacha" zbiera roman59 i renatan lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi