franekfranek Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 Możecie polecić lub odradzić jakieś firmy ? Trafiłem na zestawienie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Dionisos Posted April 22, 2024 Report Posted April 22, 2024 Słyszałem wiele dobrego o firmie OVH, dlatego kilka lat temu kupiłem w tej firmie dwie domeny internetowe. To jest firma z kapitałem francuskim. Hostingi są w przystępnych cenach. Uzyskałem podpowiedz jak przyłączyć domeny do bezpłatnego hostingu w Google. OVH dba o klienta. Dba o to, aby klient czuł się usatysfakcjonowany. Jeżeli firma poważnie i profesjonalnie potraktowała mnie jako klienta kupującego od nich coś banalnego, to chyba nie powinna zawieść przy hostingu. Być może wykupię też hosting zawierający Wordpress-a. Kiedy zdecyduję się na ten krok, wtedy skorzystam z usług OVH. Hosting poczty e-mail też powinien być dostępny w OVH. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] franekfranek likes this Quote
Recommended Posts