Jump to content

Brave 1,28,106 portable i brak możliwości dodania rozszerzenia

Recommended Posts

Posted

Witam  dostaję taką informację by zaktualizować przeglądarkę                 

Podczas sprawdzania dostępności aktualizacji wystąpił błąd: Nie udało się uruchomić sprawdzania aktualizacji (kod błędu 1: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]).        [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Może portable żle pobrałem albo z nieałaściwej strony . korzystałem z Poradniki info .pl

Posted

Programów w wersji portable nie aktualizuje się (99% i tak ma standardowo wyłączone aktualizacje). Na portalach specjalizujących się, należy poczytać dlaczego. Jeśli wyszła aktualizacja rozszerzenia, które wymaga nowszej wersji przeglądarki, to należy taką pobrać.

Posted

Wbak1102 podał stronę z Brave v 1.63.174 problem że tam jest wiele możliwości pobrań  jedne ,    zalecane / portable.exe-64 bit/   inne ./ 7z 64 bit / a dodatkowo    instalacyjna /.exe online 64 -bit /.  Którą mam wybrać  . Chciałbym by nie instalowała się do systemu i bym mógł dodać rozszerzenie tłómacz , volume booster ,malwarebytes  i Browser Guard -ten ostatni by mi blokował reklamy na  YT .   Ostatnim akordem  z Brave po jej instalacji ,   będzie konfiguracja - w  jakim dziale mam temat ten poruszyć.

Dziękuję  wszystkim za odpowiedzi i rady.