koko123 Posted March 16, 2024 Report Posted March 16, 2024 Witam dostaję taką informację by zaktualizować przeglądarkę Podczas sprawdzania dostępności aktualizacji wystąpił błąd: Nie udało się uruchomić sprawdzania aktualizacji (kod błędu 1: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może portable żle pobrałem albo z nieałaściwej strony . korzystałem z Poradniki info .pl Quote
wbak1102 Posted March 16, 2024 Report Posted March 16, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Brave portable Quote
C9S Posted March 16, 2024 Report Posted March 16, 2024 skoro to wersja portable to może ma wycięte aktualizacje postaw normalnego brawe Quote
Nieobecny Posted March 16, 2024 Report Posted March 16, 2024 Programów w wersji portable nie aktualizuje się (99% i tak ma standardowo wyłączone aktualizacje). Na portalach specjalizujących się, należy poczytać dlaczego. Jeśli wyszła aktualizacja rozszerzenia, które wymaga nowszej wersji przeglądarki, to należy taką pobrać. Quote
koko123 Posted March 16, 2024 Author Report Posted March 16, 2024 Wbak1102 podał stronę z Brave v 1.63.174 problem że tam jest wiele możliwości pobrań jedne , zalecane / portable.exe-64 bit/ inne ./ 7z 64 bit / a dodatkowo instalacyjna /.exe online 64 -bit /. Którą mam wybrać . Chciałbym by nie instalowała się do systemu i bym mógł dodać rozszerzenie tłómacz , volume booster ,malwarebytes i Browser Guard -ten ostatni by mi blokował reklamy na YT . Ostatnim akordem z Brave po jej instalacji , będzie konfiguracja - w jakim dziale mam temat ten poruszyć. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i rady. Quote
Recommended Posts