Tygrysek2002 Posted February 28, 2024 Report Posted February 28, 2024 Witam Coś mi poprzetastawiało na jednym z kont na youtube , mam komentarze obok filmu zamiast pod filmem. Na innym koncie mam poprawne komentarze pod filmem a obok rekomendowane. Przeszukałem opcie na youtube ale nc nieznalazłem. Znacie jakiś patent aby przywrócić komentarze pod filmem ? Dodam że sprawdzałem na innej przeglądarce bez addonów jest tak samo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Widzior Posted February 28, 2024 Report Posted February 28, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Tygrysek2002 Posted February 28, 2024 Author Report Posted February 28, 2024 3 minuty temu, Widzior napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przecież tam nic niema na temat opisanego przezemnie problemu Quote
C9S Posted February 28, 2024 Report Posted February 28, 2024 pewnie coś testują i twoje konto "wybrali" do testowania Quote
Recommended Posts