KebabowyPablo Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 Hejka. Doradzicie mi system pod taka konfiguracje? oryginalny win 10 zamula troche. Cytuj
TheStraight Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 Jak ci system zamula to może pora zmienić komputer. Skoro nie utrzymuje systemu to gier już też raczej nie da rady A tak serio to nie wiem co masz tam za dysk ale tym bym się zajął na początku. A no i dołożyć do 32GB Ram. Cytuj
KebabowyPablo Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 11 minut temu, TheStraight napisał(a): Jak ci system zamula to może pora zmienić komputer. Skoro nie utrzymuje systemu to gier już też raczej nie da rady A tak serio to nie wiem co masz tam za dysk ale tym bym się zajął na początku. A no i dołożyć do 32GB Ram. Zwykły ssd jakiś za 200 złotych. W sumie kupiony 2 miesiące temu może. Cytuj
berthold61 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 Dobre rady 32 GB ramu aby system utrzymać masakr może tyrabajt ram ? rakietami w kosmos latali na kilku kilobajtach a tu system potrzebuje jakieś monstrualne wymaganie to nie komputer zmienić tylko system a "Jestem Idiotą" z ich 10-kami win 7 to samo zrobi a są też tysiące linuxów . Cytuj
TheStraight Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 4 hours ago, berthold61 said: Dobre rady 32 GB ramu aby system utrzymać masakr może tyrabajt ram ? rakietami w kosmos latali na kilku kilobajtach a tu system potrzebuje jakieś monstrualne wymaganie to nie komputer zmienić tylko system a "Jestem Idiotą" z ich 10-kami win 7 to samo zrobi a są też tysiące linuxów . Po pierwsze to jedna rada. Tak samo jak się nie jeździ po alkoholu tak samo nie powinno się nic pisać. 32GB ramu obecnie to jest standard żeby odpalić cokolwiek w multitaskingu z grami i żeby nie dostał czkawki. Nie wiem na jakich czasach się zatrzymałeś ale polecam przestać patrzeć na wszystko z poziomu roku 1410 Arku3 lubi to Cytuj
brygada69 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 Każdy system da radę na tym kompie po odpowiedniej optymalizacji weź coś od Sromo-Tnika Cytuj
dudus2072 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 czemu tylko gry typu lol? ja na tym gtx 970 normalnie nawalałbym w gry z najwyższymi wymaganiami hehe Cytuj
KebabowyPablo Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 15 godzin temu, dudus2072 napisał(a): czemu tylko gry typu lol? ja na tym gtx 970 normalnie nawalałbym w gry z najwyższymi wymaganiami hehe Gram głównie w gry typu lol albo metin 2 i chciałbym korzystać w miarę optymalnie Cytuj
TheStraight Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 1 hour ago, KebabowyPablo said: Gram głównie w gry typu lol albo metin 2 i chciałbym korzystać w miarę optymalnie Czyli grasz w gry które odpalą się na smartwatchu i szukasz systemu żeby je odpalić? Cokolwiek nie wgrasz to zadziała Cytuj
dudus2072 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 11 godzin temu, KebabowyPablo napisał(a): Gram głównie w gry typu lol albo metin 2 i chciałbym korzystać w miarę optymalnie do takich gier zdecydowanie wystarczy integra intela i też byłoby optymalnie 10 godzin temu, TheStraight napisał(a): Czyli grasz w gry które odpalą się na smartwatchu i szukasz systemu żeby je odpalić? Cokolwiek nie wgrasz to zadziała - gościu nie wykorzystuje potencjału tej karty na tej karcie na lajcie można pykać cyberpunka a ten tylko w starego metyna i jeszcze mówi żeby było optymalnie Cytuj
Gotdb Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 W dniu 14.12.2023 o 20:15, KebabowyPablo napisał(a): Hejka. Doradzicie mi system pod taka konfiguracje? oryginalny win 10 zamula troche. Odpowiednia optymalizacja Windowsa 10 możesz skorzystać z modyfikacji. Może czas na zrobienie ponownej instalacji w10 Cytuj
KebabowyPablo Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2023 2 godziny temu, dudus2072 napisał(a): do takich gier zdecydowanie wystarczy integra intela i też byłoby optymalnie - gościu nie wykorzystuje potencjału tej karty na tej karcie na lajcie można pykać cyberpunka a ten tylko w starego metyna i jeszcze mówi żeby było optymalnie Współczuję ludziom którzy mówią o jakimś potencjalne biorąc pod uwagę kartę za 300 złotych xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi