Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ci system zamula to może pora zmienić komputer. Skoro nie utrzymuje systemu to gier już też raczej nie da rady :D

A tak serio to nie wiem co masz tam za dysk ale tym bym się zajął na początku.
A no i dołożyć do 32GB Ram.

Opublikowano
11 minut temu, TheStraight napisał(a):

Jak ci system zamula to może pora zmienić komputer. Skoro nie utrzymuje systemu to gier już też raczej nie da rady :D

A tak serio to nie wiem co masz tam za dysk ale tym bym się zajął na początku.
A no i dołożyć do 32GB Ram.

Zwykły ssd jakiś  za 200 złotych. W sumie kupiony 2 miesiące temu może. 

Opublikowano

Dobre rady 32 GB ramu aby system utrzymać masakr może tyrabajt ram ? rakietami w kosmos latali na kilku kilobajtach a tu system potrzebuje jakieś monstrualne wymaganie to nie komputer zmienić tylko system a "Jestem Idiotą" z ich 10-kami win 7 to samo zrobi a są też tysiące linuxów .

Opublikowano
4 hours ago, berthold61 said:

Dobre rady 32 GB ramu aby system utrzymać masakr może tyrabajt ram ? rakietami w kosmos latali na kilku kilobajtach a tu system potrzebuje jakieś monstrualne wymaganie to nie komputer zmienić tylko system a "Jestem Idiotą" z ich 10-kami win 7 to samo zrobi a są też tysiące linuxów .

Po pierwsze to jedna rada. Tak samo jak się nie jeździ po alkoholu tak samo nie powinno się nic pisać. 32GB ramu obecnie to jest standard żeby odpalić cokolwiek w multitaskingu z grami i żeby nie dostał czkawki. Nie wiem na jakich czasach się zatrzymałeś ale polecam przestać patrzeć na wszystko z poziomu roku 1410 :D 

Arku3 lubi to
Opublikowano
1 hour ago, KebabowyPablo said:

Gram głównie w gry typu lol albo metin 2 😂 i chciałbym korzystać w miarę optymalnie 

Czyli grasz w gry które odpalą się na smartwatchu i szukasz systemu żeby je odpalić? :L
Cokolwiek nie wgrasz to zadziała

Opublikowano
11 godzin temu, KebabowyPablo napisał(a):

Gram głównie w gry typu lol albo metin 2 😂 i chciałbym korzystać w miarę optymalnie 

do takich gier zdecydowanie wystarczy integra  intela  i też byłoby optymalnie 🤣

10 godzin temu, TheStraight napisał(a):

Czyli grasz w gry które odpalą się na smartwatchu i szukasz systemu żeby je odpalić? :L
Cokolwiek nie wgrasz to zadziała

-

gościu nie wykorzystuje potencjału tej karty na tej karcie na lajcie można pykać cyberpunka  a ten tylko w starego metyna i jeszcze mówi żeby było optymalnie :laie_67:

Opublikowano
W dniu 14.12.2023 o 20:15, KebabowyPablo napisał(a):

Hejka. Doradzicie mi system pod taka konfiguracje? oryginalny win 10 zamula troche. 

Odpowiednia optymalizacja Windowsa 10 możesz skorzystać z modyfikacji.  Może czas na zrobienie ponownej instalacji w10 

Opublikowano
2 godziny temu, dudus2072 napisał(a):

do takich gier zdecydowanie wystarczy integra  intela  i też byłoby optymalnie 🤣

-

gościu nie wykorzystuje potencjału tej karty na tej karcie na lajcie można pykać cyberpunka  a ten tylko w starego metyna i jeszcze mówi żeby było optymalnie :laie_67:

Współczuję ludziom którzy mówią o jakimś potencjalne biorąc pod uwagę kartę za 300 złotych xD