redbull90 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Cześć założyłem nowy wątek bo nie do końca wiem z czego skorzystać na ten forum jest tutaj bardzo bogata ilość pomocnych rzeczy . mianowicie potrzebuję office działającego na win 11 z aktywatorem najlepiej gdyby była to po prostu jak najprostsza instalacja ostatni opis jaki mam to 2017 jeszcze na siódemce i nie wiem czy to na 11 zadziała czy szukać innego ? Cytuj
stens Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 2 minuty temu, redbull90 napisał(a): mam to 2017 jeszcze na siódemce Na 11-sce nawet działa 2007, możesz instalować swoje 2017. LAGUNA lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 Użyj tego ... wybierasz co chcesz. Z aktywacją też problemu nie będzie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi