adamkon Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 WinPE 11-10-8 Sergei Strelec (x86/x64/natywny x86) 2024.08.21 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec Łatka aktualizacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec Cytuj
BartAcid Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Ciekaw jestem czy to nie czyjaś domorosła przeróbka. Nagle po latach Sergi zmienił tapetę. Cytuj
22mnemonic Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 jest link na stronie "Strelca" Cytuj
AndyN Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Nie mieści się na DVD 4,7 Cytuj
BartAcid Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Ktoś jeszcze używa tego z DVD? Masz pena który możesz przeznaczyć na serwisowy? Instalujesz Ventoy na pendriva i potem tylko wrzucasz obrazy iso potrzebnych narzędzi. Tyle, nic więcej. Startujesz z pena czy to BIOS czy UEFI i masz listę obrazów jakie są na pendrivie. Czy to strielec, czy MemTest, czy jakieś inne do backapu czy klonowania, czy instalartory systemów, czy co tam chcesz. Cytuj
adamkon Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2024 WinPE 11-10-8 Sergei Strelec (x86/x64/natywny x86) 2024.09.20 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec Łatka aktualizacji z wersji WinPE11_10_8_Sergei_Strelec_x86_x64_2024.08.21_English [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec Kamikazee, stens i JanKo66 lubią to Cytuj
adamkon Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2024 WinPE 11-10-8 Siergiej Strelec 2024.11.08 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec aktualizacji z wersji WinPE11_10_8_Sergei_Strelec_x86_x64_2024.09.20_English [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec LAGUNA, FILAGOL, JanKo66 i 1 inny lubią to Cytuj
adamkon Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2024 WinPE 11-10-8 Siergiej Strelec 2024.11.27 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec rubel lubi to Cytuj
iskier Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia WinPE 11-10-8 Sergei Strelec (x86/x64/Native x86) 2025.01.09 English version [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec Cytuj
FILAGOL Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia to wydanie jest BAAAAAARDZO ubogie w zintegrowane programy W dniu 27.11.2024 o 14:09, adamkon napisał(a): WinPE 11-10-8 Siergiej Strelec 2024.11.27 jest ok obecne to bieda wersja Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Bieda jak bieda. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Siema @zdzisiek24 hmmmm... u mnie po utworzeniu pendrive Rufusem aktualnego wydania Strelca mam może z 4 aplikacje, a nie tyle co Ty Podałeś, co do siekanej pietruszki ? Czyżby Rufus utworzył nieprawidłowy pendrive ? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia To jest info z opisu. Nie odpalałem jeszcze. Ale pomyśl ... cztery aplikacje i prawie 5GB ????? FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Masz rację @zdzisiek24 zauważyłem, że coś jest nie tak, gdy wczoraj uruchomiłem pendrive z boota jutro utworze pendrive na nowo być może, to wina antywirusa, kto wie Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia To może być sprawka antywira. U mnie w poprzedniej wersji defender wywalił kilka a Twój świrus jest pewnie mniej wyrozumiały. Cytuj
BartAcid Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Zaraz sprawdzimy, ale tez obstawiam kłopot przez AV. Już nie raz tak miewałem. Ale jako, że teraz już nie używam rufusa (duży pen i Ventoy) to i nie mam takich problemów. Na szybki test wrzuciłem do maszyny wirtualnej i jest wszystko ok z programami. Cytuj
iskier Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] WERSJA TYLKO x64 FILAGOL lubi to Cytuj
adamkon Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego WinPE 11-10 Sergei Strelec (x64) 2025.02.05 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec Aktualizacja poprawki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło do archiwum: strelec FILAGOL lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stens, FILAGOL i LAGUNA lubią to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 8 Września Zgłoś Opublikowano 8 Września [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i FILAGOL lubią to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66, FILAGOL i LAGUNA lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi