piter1114 Posted August 8, 2023 Report Posted August 8, 2023 Witam! potrzebuję pobrać kilka filmów z tej strony. Ma ktoś skuteczny sposób? Quote
piter1114 Posted August 8, 2023 Author Report Posted August 8, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
adamkon Posted August 8, 2023 Report Posted August 8, 2023 Wgraj rozszerzenie Video Downloader Professional i możesz zgrywać filmy ( Chrome ) , Quote
piter1114 Posted August 8, 2023 Author Report Posted August 8, 2023 sprawdze nie da rady, pokazuje kilkanaście mały pliczków do pobrania Quote
Widzior Posted August 8, 2023 Report Posted August 8, 2023 Tymczasem na Firefoxie tadziu123 likes this Quote
piter1114 Posted August 9, 2023 Author Report Posted August 9, 2023 U mnie nie ma wyboru jakości i pokazał się komunikat o braku natywnej aplikacji (mam moda sromotnika) poza tym jakims cudem udało mi się pobrać jeden film, ale nie daje sie go otworzyć (podobno są kodowane) Quote
Widzior Posted August 9, 2023 Report Posted August 9, 2023 1 godzinę temu, piter1114 napisał(a): U mnie nie ma wyboru jakości i pokazał się komunikat o braku natywnej aplikacji (mam moda sromotnika) poza tym jakims cudem udało mi się pobrać jeden film, ale nie daje sie go otworzyć (podobno są kodowane) No teraz to prawie zawsze potrzebna jest dodatkowa natywna aplikacja do ściągania filmów (oprócz wtyczki w przeglądarce), bo musi połączyć obraz z dźwiękiem, tak dziwnie je rozdzielnie kodują. No i filmy z tej strony są zabezpieczone DRM, sam do końca nie ściągnąłem, żeby sprawdzić, czy da się oglądać. W wolnej chwili sprawdzę z ciekawości. P.S. Spece z forum używają do takich rzeczy programu IDM P.S.2. Ściągnąłem, jest plik mp4 o wadze 2,6GB, VLC go odpala, ale jest kaszana i fajerwerki na ekranie. Kodowany i chyba d00pa blada Quote
piter1114 Posted August 9, 2023 Author Report Posted August 9, 2023 Wydaje mi się,że takie starocie znajdę i bez problemu ściągnę z YT Quote
Recommended Posts