G77 Posted May 23 Report Share Posted May 23 koledzy jak ustawic zeby wyskakiwalo mi w nowej karcie a nie z boku okno jak chce cos wyszukac , nie wiem czy samo sie przestawilo cos czy jak kurna chata na windows 8.1 dziala normalnie otwiera w nowym oknie a nie obok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stens Posted May 24 Report Share Posted May 24 11 godzin temu, G77 napisał(a): jak ustawić żeby wyskakiwało mi w nowej karcie a nie z boku okno jak chce cos wyszukać Ten typ tak ma, dlatego porzuciłem ją. Ale wyszukałem, musisz mieć ustawioną wyszukajkę na Slimjet, wtenczas pokazuje w nowej karcie. G77 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted May 24 Author Report Share Posted May 24 ale na w 8.1 Dz dziala ok, wiec oco tu chodzi , wcześniej dzialaly ok wersje na linux, a nie chce wyszukiwarki slimjet bo slabo szuka , a i zmienic slimjet tez mi sie nie widzi bo dobrze smiga ,ehhh no nic moze to naprawia w koncu ps. ustawilem narazie duckduckgo i dziala oki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts