MateuszCOMPANY Posted May 20, 2023 Report Posted May 20, 2023 Witam Potrzebuję wyłączyć klawiaturę w menedżerze urządzeń Jednak klawisz "Wyłącz" jest nieaktywny. Czy można coś zaczarować w rejestrze aby go aktywować? Quote
stens Posted May 20, 2023 Report Posted May 20, 2023 Odinstaluj, ale po ponownym uruchomieniu sam się zainstaluje. Quote
zdzisiek24 Posted May 20, 2023 Report Posted May 20, 2023 Jest google - jest zabawa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
MateuszCOMPANY Posted May 20, 2023 Author Report Posted May 20, 2023 @stens sterownik klawiatury zasysa z windows update czy jest już zaimplementowany w systemie? (mam wycięty update) @zdzisiek24 Dzięki ale potrzebuję aby klawiatura nie była wykrywana w menadżerze urządzeń, a te metody albo blokują klawisze albo zmieniają sterownik Quote
zdzisiek24 Posted May 20, 2023 Report Posted May 20, 2023 Chcesz odblokować przycisk "wyłącz urządzenie" ale nawet jak je wyłączysz i tak będzie ono widoczne w menadżerze jako wyłączone ... więc chyba pozostaje tylko fizyczne odłączenie lub jeśli jest taka opcja w bios (nie spotkałem). Quote
MateuszCOMPANY Posted May 20, 2023 Author Report Posted May 20, 2023 Może inaczej. Potrzebuję zablokować klawiaturę w grze na 4 graczy (podzielnym ekranie) aby jej nie wykrywało bo przypisuje się ona domyślnie do stanowiska nr.1 Gdy podłączam cztery kontrolery (pady) to wrzuca mi je na stanowiska 2,3,4,5. Ostatni pad nie działa bo gra ma dostępne tylko 4 stanowiska, a jedynka jest zajęta przez klawiaturę. Quote
Recommended Posts