klajster Posted April 1, 2023 Report Share Posted April 1, 2023 Witam. Mam dość ważną dla mnie sprawę, pobrałem wszystkie zdjęcia z backupu który zrobiłem na OneDrivie, jednakże powaliły się w plikach daty utworzenia czyli każda jest na 29 marca itp, normalnie mógłbym to manualnie pozmieniać w atrybutach lecz plików jest z tysiąc. Zachowały się jednak daty w nazwach pliku i w właściwościach. Da się to jakimś programem wyregulować? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warzywo9 Posted April 2, 2023 Report Share Posted April 2, 2023 Bulk File Changer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klajster Posted April 2, 2023 Author Report Share Posted April 2, 2023 5 godzin temu, warzywo9 napisał(a): Bulk File Changer Jak tego użyć bo kompletnie niewiem co ja mam tam ustawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan75 Posted April 2, 2023 Report Share Posted April 2, 2023 XnView w tym programie jest opcja zmiany nazw wielu plików i można wybrać między innymi: na datę wykonania. Po kolei: zaznaczasz zdjęcia -> ppm - >Zmiana nazw wielu plików -> Wstaw -> Exif obrazu -> Data wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts