klajster Posted April 1, 2023 Report Posted April 1, 2023 Witam. Mam dość ważną dla mnie sprawę, pobrałem wszystkie zdjęcia z backupu który zrobiłem na OneDrivie, jednakże powaliły się w plikach daty utworzenia czyli każda jest na 29 marca itp, normalnie mógłbym to manualnie pozmieniać w atrybutach lecz plików jest z tysiąc. Zachowały się jednak daty w nazwach pliku i w właściwościach. Da się to jakimś programem wyregulować? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
klajster Posted April 2, 2023 Author Report Posted April 2, 2023 5 godzin temu, warzywo9 napisał(a): Bulk File Changer Jak tego użyć bo kompletnie niewiem co ja mam tam ustawić Quote
Bogdan75 Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 XnView w tym programie jest opcja zmiany nazw wielu plików i można wybrać między innymi: na datę wykonania. Po kolei: zaznaczasz zdjęcia -> ppm - >Zmiana nazw wielu plików -> Wstaw -> Exif obrazu -> Data wykonania. Quote
Recommended Posts