leoni71 Posted January 7, 2023 Report Posted January 7, 2023 Witam ! Zamontowałem w laptopie Dell drugi dysk SDD zamiast szuflady i zainstalowałem drugi system Win 11 ; od tego momentu zarówno na pierwszym dysku z Win7 jak i na drugim przy kazdym uruchomieniu pojawia sie skanowanie dysków .... cos z tym można zrobic ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted January 7, 2023 Report Posted January 7, 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels likes this Quote
leoni71 Posted January 7, 2023 Author Report Posted January 7, 2023 42 minuty temu, stens napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję stens ;sposób oczywiście działa Należałoby dodać że czynność trzeba powtórzyć dla każdego z systemów ;dysków; Nadal jednak pozostaje moje pytanie o przyczynę którą chciałbym wyeliminować by błędy się nie tworzyły.... jakaś podpowiedź ? Quote
Recommended Posts