dstjr Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2022 Cześć. Mam tablet Samsung Galaxy Tab A 2016 (SM-T280), ale żeby się zalogować to trzeba zweryfikować konto Google: Czy istnieje sposób na obejście tego zabezpieczenia? Znalazłem takie poradniki, jeszcze tego nie sprawdziłem, ale poradniki mają kilka lat, więc nie wiem, czy nadal ten sposób działa: Cytuj
Darien Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2022 Ja akurat nie raz korzystałem z tego gdy musiałem telefony sąsiadom naprawiać, mieli dziwny przypadek że odblokowanie telefonu robili na hasło albo jakiś znak a potem zapominali. Cytuj
dstjr Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udało mi się obejść to za pomocą tego poradnika: Oprogramowanie pobrałem z tej strony wskazanej na filmiku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Polecam tę stronę do pobrania Androida do Samsunga: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Instalacja systemu Android za pomocą oprogramowania ODIN na smartfonach firmy Samsung. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak Wgrać Androida przez ODIN na Samsung GALAXY S4, S5, S6, S7, S8, S9, S10 | ForumWiedzy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak zaktualizować Androida na tablecie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi