manijak-79 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 Wersja Windows 10 Pro Wersja 21H2 Zainstalowano dnia 11.07.2022 Kompilacja systemu operacyjnego 19044.1806 Możliwości Windows Feature Experience Pack 120.2212.4180.0 jak w temacie nie moge zainstalowac grafiki ge force gt730 na vindows 7 smiga na win 10 nie mozna zainstalowac zadnych sterów ,ani najnowszych ani najstarszych , co moze byc przyczyna ? z góry dzieki za odpowiedz Cytuj
kp1971 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 Próbowałeś tych: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
manijak-79 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 dzieki pobieram sprawdzam, zaraz dam znac czy zainstaluje sie karta dupa nie zainstalował sie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
manijak-79 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 nie mam pojecia co jest , pobrałem juz 8 wersji i nic [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] system 64 bit [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2 minuty temu, kp1971 napisał(a): System masz 32 czy 64bit? 64 Cytuj
kp1971 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użyj tego do usunięcia sterowników: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i dopiero instaluj te które podałem. Cytuj
manijak-79 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2022 9 minut temu, kp1971 napisał(a): Użyj tego do usunięcia sterowników: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i dopiero instaluj te które podałem. dalej lipa to samo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
manijak-79 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2022 10 godzin temu, Napromieniowany napisał(a): Może tym spróbuj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zobacz czy po prostu ruszy z tego instalacja. W ostateczności spróbuj : Podsyłam dalej: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Wersja angielska zwróć uwagę podsyłam dla testów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Teraz, manijak-79 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poszło tym sterownik zainstalowany prawidłowo , D Dzięki wielkie za pomoc , i pozdrowionka dla ciebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi