sasik007 Posted November 5, 2022 Report Posted November 5, 2022 Dzien dobry, zauwazyłem dzis ze nie otwiera mi sie kalkulator ostatnio dawno z niego korzystałem i działal nic przez ten czas nie robiłem praktycznie nie właczałęm laptopa mogłby ktos napisac jak albo co moge zrobic w celu naprawy ? wyszukuje go normalnie ale klikam i nic zero reakcji. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
zdzisiek24 Posted November 5, 2022 Report Posted November 5, 2022 Odinstaluj i pobierz jeszcze raz ze sklepu. Powinno pyknąć. edit Stare ale może pomoże: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
sasik007 Posted November 5, 2022 Author Report Posted November 5, 2022 zapomnialem dodac ze nie mam sklepu ;P Quote
Nieobecny Posted November 5, 2022 Report Posted November 5, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hendrix and sasik007 like this Quote
Recommended Posts