ewabem5 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 Witam - bardzo prosze o doradzenie w zakupie lapka do gier (nie tylko) mam na oku takie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bardzo prosze o opinie -z góry dziękuję Cytuj
VACek Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 Szczerze? W tych pieniądzach złożysz o niebo lepszy PC. Mobilna 1050 to kiepski wybór do gier. Cytuj
dudus2072 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 a co to za pieniądze autorze ja na Twoim miejscu brałbym tego pregatora cholera żeby nie to że jestem takim sknerą i kupuje nowego lapka dopiero wtedy gdy owy nie nadaje się już do naprawy to ubiegłbym cię i sam kupiłbym tego acerka Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 Po taniości: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lepiej dołożyć te 300pln i kupić z kartą GTX1060, a jeśli max 2300, to wybrać GTX1050Ti ale z prockiem 9 gen. Cytuj
ropuch Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Podłączę się pod temat . Szukam lapka dla koleżanki do 3 tys. Znalazłem della z i7 8750h , Dell 7530 I mam pytanie czy warto ? Komp będzie do przeglądania neta oraz do amatorskiej obróbki zdjęć . Osobiście ma lenovo y700 na i7 6700 HQ i wydaje mi się że ten dell będzie dobrą zmianą. Link do aukcji: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zmieniać zabytek na ciut nowszy zabytek? Przecież nawet budżetowy HP 15s z Ryzenem 5500u za ok. 2500zł (nowy), który jest 3x mniej prądożerny, wyprzedza tego i7, więc gdzie tu sens? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ropuch i Lucas1981r lubią to Cytuj
ropuch Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 21 godzin temu, Widzior napisał(a): Więc gdzie tu sens? Dlatego pytam , warto rozmawiać. , nie ma sensu. Gubię się w tych nowościach które nawet nie mają gniazda RJ45 , starej daty jestem. I tak przeglądam i idę tym tropem HP 15s ale z R7 . Te 15s to przyzwoite jednostki ? Nad takim teraz się koleżanka zastanawia : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
winter5 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 Ten komputer, który już posiada w zupełności wystarczy do tych zadań. Postawić na tym nowszy system, dodać ram aby miał 16gb. Jeżeli nie było to wrzucić dysk ssd. Przeczyścić i wymienić paste na rdzeniu i grafice sprzęt gotowy. ropuch lubi to Cytuj
ropuch Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 5 minut temu, winter5 napisał(a): Ten komputer, który już posiada w zupełności wystarczy do tych zadań. Postawić na tym nowszy system, dodać ram aby miał 16gb. Jeżeli nie było to wrzucić dysk ssd. Przeczyścić i wymienić paste na rdzeniu i grafice sprzęt gotowy. I to wszystko jest zrobione , 16 ram , Samsung SSD 970 EVO Plus ale komp leci dla jej syna .... i trzeba coś ogarnąć. Cytuj
Widzior Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 6 minut temu, ropuch napisał(a): Te 15s to przyzwoite jednostki ? To niby budżetowy plastik-fantastik, ale kilku osobom poleciłem i wszyscy zadowoleni, jak to szybko działa. Na pepper.pl też zbiera sporo pozytywnych komentarzy, że to jeden z lepszych budżetowców. Ma dwa sloty na RAM, niestety LAN RJ45 już nie ma. ropuch lubi to Cytuj
TomOlej Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 2 minuty temu, Widzior napisał(a): To niby budżetowy plastik-fantastik, ale kilku osobom poleciłem i wszyscy zadowoleni, jak to szybko działa. Na pepper.pl też zbiera sporo pozytywnych komentarzy, że to jeden z lepszych budżetowców. Ma dwa sloty na RAM, niestety LAN RJ45 już nie ma. Też polecałem tego hp znajomym jako w miarę sensowny sprzęt za niewielkie pieniądze. Niestety jak zobaczyłem tą konstrukcje a żywo to zmieniłem o niej zdanie. Plastik fantastic to jak nie powiedzieć nic, jak podnosiłem laptopa trzymając go tylko z jednej strony to aż się przestraszyłem że od masy własnej się złamie na pół. Jakoś wykonania kadłubka to totalna porażka. Trochę droższą alternatywą ale zdecydowanie wytrzymalszą są huaweie matebook z takim samym cpu i ssd, może i wszystko lutowane ale taki sprzęt można polecić z czystym sumieniem. Cytuj
winter5 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 Potrzebny jej 17calowy laptop z matową matrycą. Ma być nowy czy używany? Cytuj
ropuch Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 Potrzebny jej 17calowy laptop z matową matrycą. Ma być nowy czy używany?Tak , 17 cali. A czy nowy, chyba nie koniecznie. A matryca raczej błyszcząca, bawi się zdjęciami, robi zdjęcia i obrabia je. Cytuj
winter5 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 Matowa jest lepsza bo nie odbija światła. Ja widzę z nowych taką opcje: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a używany to loteria i jest ryzyko że może padnie szybko nie chce aby było potem na mnie. Cytuj
ropuch Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2022 Potrzebny jej 17calowy laptop z matową matrycą. Ma być nowy czy używany?Spałem jak odpowiadałem na ten post. Nie 17 a 15.6 cala. Wiem że matowa jest lepsza ale błyszcząca ma lepsze kolory. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi