winter5 Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Program CRU 1.52 (Custom Resolution Utility) Wybrany Timing: Exact Reduced (najlepsza na podnoszenie odświeżania) Matryca: AUO159d Full Hd 60hz Ustawione OC: 90Hz Każda matryca jest inna i każda inaczej się podkręca. Jedna lepiej , druga gorzej. Podkręcanie wiąże ze sobą ryzyko uszkodzenia sprzętu. razor1995 and Depsones like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheStraight Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 On 10/13/2022 at 5:37 PM, winter5 said: Program CRU 1.52 (Custom Resolution Utility) Wybrany Timing: Exact Reduced (najlepsza na podnoszenie odświeżania) Matryca: AUO159d Full Hd 60hz Ustawione OC: 90Hz Każda matryca jest inna i każda inaczej się podkręca. Jedna lepiej , druga gorzej. Podkręcanie wiąże ze sobą ryzyko uszkodzenia sprzętu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To nie tylko wina matrycy bo źródła z którego bierzesz też jest ważne. Co do uszkodzenia to jak masz jakiś tani monitor to i tak nie ma się co bać. 5 lat miałem podkręconego HP LV2011 z 60 na 77HZ i nie miałem żadnych problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malwinos Posted November 15, 2022 Report Share Posted November 15, 2022 W dniu 4.11.2022 o 20:49, TheStraight napisał(a): To nie tylko wina matrycy bo źródła z którego bierzesz też jest ważne. Co do uszkodzenia to jak masz jakiś tani monitor to i tak nie ma się co bać. 5 lat miałem podkręconego HP LV2011 z 60 na 77HZ i nie miałem żadnych problemów Faktycznie widać jakas różnice ? Jak to wpłynęło relatywnie ? Zauważyłeś coś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts