jurekosp Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 wie ktos jak rozwiazac problem z odpalaniem gry na tym windowsie wyskakuje blad jak odpalam gre [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
rAjsztajm Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 biblioteke dograj i będzie działać Quote
jurekosp Posted September 29, 2022 Author Report Posted September 29, 2022 to znaczy jaka biblioteke? Quote
Ryzenek Posted September 29, 2022 Report Posted September 29, 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz, rozpakuj i wrzuć do katalogu system32 Quote
jurekosp Posted September 29, 2022 Author Report Posted September 29, 2022 podziekował Ryzenek likes this Quote
zenek150 Posted January 30, 2023 Report Posted January 30, 2023 witam. a ja nie chce zakładać nowego wątku tylko się dołączę. a mianowicie mam problem z gra Fifa. system zmieniany i na nikke i od sromotnikai ciągle to samo. biblioteka dogrywana do /system32 i nie pomaga zmiana lokalizacji zapisu gry tez nic nie daje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
BodziuRat Posted January 31, 2023 Report Posted January 31, 2023 17 godzin temu, zenek150 napisał(a): witam. a ja nie chce zakładać nowego wątku tylko się dołączę. a mianowicie mam problem z gra Fifa. system zmieniany i na nikke i od sromotnikai ciągle to samo. biblioteka dogrywana do /system32 i nie pomaga zmiana lokalizacji zapisu gry tez nic nie daje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mało informacji podajesz: specyfika kompa, jaki system, czy pełny czy może lite. Spróbuj podczas instalacji wyłączyć firewall/antywirusa w czasie rzeczywistym. Quote
Recommended Posts