wodzosiedla Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Witam, Poszukuję smartfona do kwoty 2000 zł nowy lub używany. Zaznaczę iż nie jestem w temacie. Nie śledzę co jest na topie a co jest omijane szerokim łukiem. I prosze bez podśmie**ujek wobec mnie, gdyż jestem zielony jeśli chodzi o wybór smartfona Wymagania moje : USB - C Dual SIM + możliwość zamontowania karty micro sd Czysty android = także odpadają wszystkie spod szyldu Xiaomi Pamięć ram = nie orientuje się pamięć rom na dane = te 64 gb minimum ale i tak muzyke czy jakies pdfy trzymam na micro sd Coś ominąłem ? Z prostego powodu albo zapomniałem albo po prostu uznałem iż zdam się na was Pozdrawiam Cytuj
sabrex11 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Godzinę temu, wodzosiedla napisał: pamięć rom na dane = te 64 gb minimum ale i tak muzyke czy jakies pdfy trzymam na micro sd Coś ominąłem ? Z prostego powodu albo zapomniałem albo po prostu uznałem iż zdam się na was Pozdrawiam niektóre nie mają slotu na kartę SD ;-) a tak poza tym wszystko ok. Też szukam :-) Cytuj
Gość Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 W dniu 7.09.2022 o 17:26, wodzosiedla napisał: Witam, Poszukuję smartfona do kwoty 2000 zł nowy lub używany. Zaznaczę iż nie jestem w temacie. Nie śledzę co jest na topie a co jest omijane szerokim łukiem. I prosze bez podśmie**ujek wobec mnie, gdyż jestem zielony jeśli chodzi o wybór smartfona Wymagania moje : USB - C Dual SIM + możliwość zamontowania karty micro sd Czysty android = także odpadają wszystkie spod szyldu Xiaomi Pamięć ram = nie orientuje się pamięć rom na dane = te 64 gb minimum ale i tak muzyke czy jakies pdfy trzymam na micro sd Coś ominąłem ? Z prostego powodu albo zapomniałem albo po prostu uznałem iż zdam się na was Pozdrawiam Myślę że MOTOROLA Moto G200 8/128GB 5G byłaby dobra tylko nie ma slotu na kartę pamięci. Ciężko znaleźć coś porządnego z czystym androidem dual simem i slotem na kartę SD. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Samsung Galaxy S20FE 5G (Obsługuje karty SD) :-) LAGUNA lubi to Cytuj
podlos Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 Z tym dualsim + microsd to ciężka sprawa nawet jak pominiemy wymóg czystego androida. Chyba we wszystkich z wysokiej półki i wyżej można zamontować nano sim + microsd albo nano sim + nano sim. crypt lubi to Cytuj
wodzosiedla Opublikowano 8 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 3 minuty temu, podlos napisał: Z tym dualsim + microsd to ciężka sprawa nawet jak pominiemy wymóg czystego androida. Chyba we wszystkich z wysokiej półki i wyżej można zamontować nano sim + microsd albo nano sim + nano sim. Niestety to prawda. Nie które firmy mają śmieszna polityke. Albo dual sim albo single sim i microsd ... No jaja Cytuj
podlos Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 28 minut temu, wodzosiedla napisał: Niestety to prawda. Nie które firmy mają śmieszna polityke. Albo dual sim albo single sim i microsd ... No jaja Raczej chodzi o miejsce które można wykorzystać np. na dodatkowy aparat czy polepszenie chłodzenia. Tanie modele za kilkaset zł mają dual sim + microsd. Cytuj
ewabem5 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 28 minut temu, wodzosiedla napisał: Albo dual sim albo single sim i microsd ... No jaja niekoniecznie używam juz drugi rok samsunga m31s i chwalę sobie - tani i bardzo dobrze chodzi a za "japko" nigdy nie dałbym 5 czy 6 tys syn był fanem "japka" ale czasem brał mój i niedawno też sobie takiego sprawił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] crypt lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 20 godzin temu, FILAGOL napisał: Samsung Galaxy S20FE 5G (Obsługuje karty SD) :-) Ale nie ma czystego Androida Cytuj
QQa Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2022 Jest 18-09-2022r. Moja dobra rada ani raz się nie spodobała to ją usuwam, róbta co chceta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi