SirGon Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Polecam dodatek Forecastfox do Firefox i Google Chrome który wyświetla aktualne warunki pogodowe w danej miejscowości. Można go sobie skonfigurować jak się chce. Fantastic G77 lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 systemowy Microsoft Start u mnie to załatwia Cytuj
Jerzy68 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 35 minut temu, SirGon napisał: Polecam dodatek Forecastfox do Firefox i Google Chrome który wyświetla aktualne warunki pogodowe w danej miejscowości. Można go sobie skonfigurować jak się chce. Fantastic Jeżeli coś polecasz to wklej adres skąd pobrać, lepsza pogoda jest ze sklepu Microsoft Store. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] renatan lubi to Cytuj
SirGon Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 @Jerzy68 po nazwie każdy znajdzie chyba że by był debi... @renatan ja korzystam z StartAllBack. Cytuj
renatan Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 15 minut temu, SirGon napisał: ja korzystam z StartAllBack ja też Cytuj
SirGon Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 To o jakim Microsoft Start mówisz? Cytuj
renatan Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 23 minuty temu, SirGon napisał: po nazwie każdy znajdzie chyba że by był debi... cytowałem klasyka Cytuj
SirGon Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 @renatan chyba że aplikacji na androida albo o stronie a to jest zupełnie co innego. Cytuj
G77 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 5 godzin temu, SirGon napisał: Polecam dodatek Forecastfox do Firefox i Google Chrome który wyświetla aktualne warunki pogodowe w danej miejscowości. Można go sobie skonfigurować jak się chce. Fantastic uzywam na slimjet i tez polecam jest bardzo fajny xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi