jarexpol Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Mam w domu koty, drugi raz obróciły mi ekran do góry nogami, czyli o 180 stopni. Wiem ze w rozdzielczości ekranu to zrobię, ale wkurza mnie klikanie do góry nogami. Cytuj
stanq Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2022 24 minuty temu, jarexpol napisał: Mam w domu koty, drugi raz obróciły mi ekran do góry nogami, czyli o 180 stopni. Wiem ze w rozdzielczości ekranu to zrobię, ale wkurza mnie klikanie do góry nogami. Ctrl+Alt+ strzalka ? jarexpol lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Ctrl + Alt + strzałka w górę – obraca ekran do prawidłowej pozycji, Ctrl + Alt + strzałka w dół – obraca ekran o 180 stopni, do góry nogami, Ctrl + Alt + strzałka w lewo – obraca ekran o 90 stopni w lewą stronę, Ctrl + Alt + strzałka w prawo – obraca ekran o 90 stopni w prawą stronę. jarexpol i FILAGOL lubią to Cytuj
jarexpol Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2022 No i zarąbiście, temat do zamknięcia, dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi