Anonim17PL Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Witam, Poszukuję nowej karty graficznej do mojej jednostki. Planuję użytkowanie długoterminowo oraz wymianę innych podzespołów jednostki za co najmniej 1 rok. Karta będzie użytkowana głównie do gier oraz renderowania w blenderze. Dokonałem wstępnej preselekcji. Moja lista: Gigabyte GEFORCE RTX 3050 EAGLE OC 8G (preferowane) / KFA2 GeForce RTX 3050 EX 1-Click OC 8GB KFA2 GeForce RTX 2060 PLUS 1-Click OC 12GB EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING Inna karta nie uwzględniona na tej liście do 1500zł bądź 350€ Wymianę karty graficznej planuję za co najmniej pół roku. Proszę o pomoc w wyborze karty graficznej. Pozdrawiam. Załączniki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 5 minut temu, Anonim17PL napisał: Wymianę karty graficznej planuję za co najmniej pół roku. Hahahaha i ty teraz robisz rekonesans? No sry, ale to sensu nie ma. Za pół roku może świat nie istnieć. Ale ok - 3050 to szrot, najlepsza w tych to 2060, ale jak nie potrzebujesz RT i DLSS, to 1660s styknie, jak będzie sporo tańsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi