Dziadek13 Posted June 21 Report Share Posted June 21 Mam taki chyba błąd być może po aktualizacji ale dokładnie nie wiem bo nie grzebałem tam nigdy, chodzi o tekst po angielsku jak najade na ikone defendera czy to można jakoś po Polsku czy trza z tym żyć. System nie mod nic nie wycinane tylko wyłączony Disable TMP SecureBoot. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurecki Posted June 21 Report Share Posted June 21 Teraz kliknąłem i ja też tak mam. System zainstalowany parę miesięcy temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted June 21 Report Share Posted June 21 @Dziadek13 Przeżyliśmy trzy wojny, w tym dwie światowe to i to przeżyjemy. Poza tym był czas przywyknąć ... MS ma to w genach. Masz to Ty, mam i ja. Dziadek13, jarexpol, foxhound88 and 2 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hip3r Posted June 22 Report Share Posted June 22 17 godzin temu, Dziadek13 napisał: Mam taki chyba błąd być może po aktualizacji ale dokładnie nie wiem bo nie grzebałem tam nigdy, chodzi o tekst po angielsku jak najade na ikone defendera czy to można jakoś po Polsku czy trza z tym żyć. System nie mod nic nie wycinane tylko wyłączony Disable TMP SecureBoot. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Microsoft uznał że trzeba coś spi****lić bo było za nudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts