Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,mam taki problem,może ktoś coś doradzi... chodzi o stary komputer wyciągnięty ze strychu który postanowiłem "wzbudzić" ze względu na pare starych gierek.

Jest to : DELL OPTIPLEX GX620 ,chodzi oto że nie wiem jaki system będzie dla niego dobry,na stronie producenta sterowniki obsługują max Windows XP x86 oraz x64bit ,Ja wgrałem Windows 7 POSReady od Pana sromotnika,tylko że sterowniki z oficialnej strony mają problem ,podczas ich instalacji pisze że nie obsługują tego systemu itd... (zastanawiam się czy zmiana trybu zgodności zadziała gdyż tak zrobiłem,sterowniki sie wgrały ale nie jestem pewien jak to funkcjonuje).Wszystko fajnie śmiga internet,system szybko się uruchamia,jednak mam problem z klasycznymi grami takimi jak np. Wolfenstein Enemy Territory nie uruchamia się,szukałem sterowników dla tego dell"a na windows 7 x64 ale coś ciężko...chyba takich nie ma, i teraz pytanie co zrobić? czy wgrać Windows XP x64bit gdzie na stronie od della niby są czy wgrać Windows 7 x86 ??? np. Windows ThinkPC od Pana sromotnika,gdzie pisze iż jest to najlepszy system pod stare kompy?? 

Pozdrawiam 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

w sumie niepotrzebny wątek ,sorry :) Wgrałem Win ThinPC x86,stare gierki działają chociaż wydaje mi się że na x64 Win7 też jakaś modyfikacja chyba POSready czy jakoś tak lepiej po necie się chodziło itd tyle że stare gierki nie działały,no ale nic jest jak jest. Dzięki za odp

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie