wlearh Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Przy dysku talerzowym to chyba zwiastuje jakiś poważniejszy problem natury mechanicznej, a o czym świadczy w przypadku SSD? Wrzucałem już tego smarta, ale nikt mi nie zwrócił uwagi na ten parametr, może przez przeoczenie a może dlatego, że jest bez znaczenia? Płyta zabytek - Abit IP35-E ma SATA II i niestety nie da się ustawić trybu AHCI, BIOS jest okrojony w stosunku do IP35 Pro, w którym można. Ale nawet pomimo to powinienem chyba oczekiwać lepszych rezultatów niż 200 MB/s dla zapisu i odczytu? Mam jeszcze chwilę na zwrot, jakby były ku temu podstawy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ale jakie ty chciałeś wyniki na SATA2 bez AHCI? Może 500MB/s? Wyniki są jak najbardziej prawidłowe, M550 tak czy siak ma niski zapis BartAcid lubi to Cytuj
BartAcid Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Akurat pisałem to samo co @VACek napisał. Tu masz co nieco o twoim niepokoju. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] VACek lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi