szuwar1 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witam. Do siostry idzie laptop taki jak w tytule i nie wiem za bardzo jaki system na nim postawić. Główne przeznaczenie to gry. Pozdrawiam. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Głównie Win 10 lub 11 tu na forum jest tego pełno. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
rrroberto Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Przy nowym lapku to 10 lub 11 "czysty", żeby w razie problemów mieć pewność, że nie powoduje ich MOD. Jak wszystko będzie OK, to można bawić się w mody. bunio1 lubi to Cytuj
wbak1102 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Nowe laptopy zazwyczaj mają już zainstalowany system win 10. Cytuj
rrroberto Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Ten występuje w wersji bez systemu, a autor tematu jakoś zapomniał wspomnieć co i jak. Cytuj
MarcinGX Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 3 godziny temu, wbak1102 napisał: Nowe laptopy zazwyczaj mają już zainstalowany system win 10. Na nowszym 2 laptopie Asus z Intel Iris Xe jedenastej generacji mam już gotowy system z Windows 11 Home Cytuj
szuwar1 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 komputer zamówiony bez systemu, czyli dycha od Sromotnika nada się? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Pewnie się nada, tylko po co ? Sprzęt koszerny a Ty od startu chcesz go truć grzybkami. Instaluj cnotliwą 11-kę a odwdzięczy się tak, że będziesz na starość kolegom na ławce się chwalił. A jeśli jeszcze lekko sam ją dopieścisz to ... klękajcie narody. Wspomnisz me słowa. Cytuj
MarcinGX Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 38 minut temu, zdzisiek24 napisał: Pewnie się nada, tylko po co ? Sprzęt koszerny a Ty od startu chcesz go truć grzybkami. Instaluj cnotliwą 11-kę a odwdzięczy się tak, że będziesz na starość kolegom na ławce się chwalił. A jeśli jeszcze lekko sam ją dopieścisz to ... klękajcie narody. Wspomnisz me słowa. Swięta słowa należy ci się nagroda Nobla Cytuj
wbak1102 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 7 godzin temu, szuwar1 napisał: komputer zamówiony bez systemu, czyli dycha od Sromotnika nada się? Jak do gier to tylko od @srom-otnik-a i nie bój się ze się zatrujesz to są bujdy i woda na młyn. szuwar1 i damian5142 lubią to Cytuj
damian5142 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2022 17 godzin temu, zdzisiek24 napisał: Pewnie się nada, tylko po co ? Może jego siostra nie chcę posiadać, zbędnych wł usług jak i programów na systemie. Woli sobie od razu zainstalować moda i problem z głowy Osobiście polecam mod od @srom-otnika system pięknie chodzi, nie mam żadnych problemów. Ten link co kolega wyżej polecił @wbak1102 wbak1102 i szuwar1 lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi