rosomak34 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Witam, szukam komputera z przedziału cenowego 5-6 tys. Zastosowanie ogólne: programowanie, granie, trochę się bawię także maszynami wirtualnymi. Sam za bardzo się nie znam na cenach sprzętu, bo w dobie pandemii przestałem być z tym na bieżąco. Najlepiej by było żeby można go było złożyć na morele. Jako punkt wyjścia myślałem o czymś tego typu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zdaję sobie sprawę, że kupowanie gotowca to kiepski pomysł, więc proszę o coś fajnego na dłuższy czas. Sam za bardzo nie mam teraz czasu czytać testów i rozeznawać się w tym, więc proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Poszukaj tematu na forum nie dawno było zadane takie same pytanie tam będziesz miał podpowiedź. Cytuj
rosomak34 Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Bazując na zestawie sugerowanym w niedawnym wątku zbudowałem coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]żna w nim coś zmienić żeby był trochę tańszy, a zeby zbyt duzo nie tracić? Cytuj
BartAcid Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Pamięć, zasilacz i dysk i juz jest na 3060. rosomak34 lubi to Cytuj
rosomak34 Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Ok, dzięki bardzo. Chyba już ogarnę sobie. Cytuj
winter5 Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Szukaj na allegro, po co przepłacać. Dla przykładu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tam spory wybór. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi