Ryzenek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 25.12.2021 o 13:52, Gość napisał: Ja zainstalowalem tylko terminal - i u mnie działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @Gość Podpinam jak zrobić zdjęcie w wierszu poleceń? Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Ryzenek Cytuj
FILAGOL Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Siema @Ryzenek pytałem juz oto lecz niestety nie otrzymałem odpowiedzi wygląda to bardzo ciekawie nie wiem czy otrzymamy odpowiedź na nasze pytanie @Ryzenek Ryzenek lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Ten gość już nie istnieje na forum więc Wam nie odpowie Może to was zainteresuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek lubi to Cytuj
Ryzenek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Tutaj coś znalazłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Jest udało się najpierw pobrałem ze sklepu windows terminal i według tego opisu jak wyżej dodałem obrazek .jpg i dodatkowo ustawienia w startup trzeba zmienić na command prompt i terminal windows LAGUNA lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi