GrzegorzAsia Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 Czołem, dzisiaj sobie zainstalowalem Windowsa 7 z instalką 10 (2020r) od Wiktorynka. Niestety nie działają mi tylne USB, jedynie przednie. Co w takiej sytuacji mam zrobić? Użyć nowszego obrazu ISO. z tego roku, czy idzie to jakoś łatwo dograć? Pozdrawiam Quote
stanq Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 a pokaz screena z menadżera urządzeń Quote
kebab Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 A może przednie usb to masz 2.0 czyli po prostu brak sterowników do nowszego standardu? tak jak wspomniał kolega wyżej pokaż SS z menadżera urządzeń... Quote
Widzior Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 Nieeeeeeeeeeeeeeeeee znowu ten sam temat wałkowany będzie? A tu masz temat wiktorynka z poprzedniej wstawki, ze wszystkimi możliwymi linkami do potrzebnych informacji i sterowników: GrzegorzAsia likes this Quote
kebab Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 55 minut temu, Widzior napisał: Nieeeeeeeeeeeeeeeeee znowu ten sam temat wałkowany będzie? A z jednej strony to na co komu w7 na dość nowym sprzęcie? Quote
Widzior Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 13 minut temu, kebab napisał: A z jednej strony to na co komu w7 na dość nowym sprzęcie? A po to, żeby mieć dobry, bezproblemowy, szybki i stabilny system, a nie śmiecia, w którym są tysiące problemów, i kolejne łaty naprawiają 10, a tworzą kolejne 20 Arku3, GrzegorzAsia and tadziu123 like this Quote
kebab Posted December 8, 2021 Report Posted December 8, 2021 Godzinę temu, Widzior napisał: A po to, żeby mieć dobry, bezproblemowy, szybki i stabilny system, a nie śmiecia, w którym są tysiące problemów, i kolejne łaty naprawiają 10, a tworzą kolejne 20 Może i tak bo spotyka się jakieś programy co nie działają zbyt dobrze na w10, ale na w7 możemy zapomnieć o oficjalnym wsparciu dla DX12... Quote
Recommended Posts