Gość Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 Prośba do Moderatora o usunięcie tematu. Cytuj
walterM Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2021 oo fajne dodasz wiecej info co usuniete itp? Usunięte komponenty - 107 Konfiguracja usług - 8 Konfiguracja ustawień - 48 Cytuj
mariant Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 WAW zaraz pobieram i testuje ,ale mnie zaskoczyłeś chciałem testować Twoją 11 - kę ,ale poczeka ... Cytuj
mieszko55 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Wszystko fajnie, tylko spróbuj go pobrać... Cytat Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku. Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Przekroczony limit miejsca O kant.... z taką robotą Cytuj
mieszko55 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Nie przypominam sobie, żebym komuś ubliżał od inteligentnych inaczej. Więc w stosunku do mnie też sobie wypraszam. Zdecydowanie. Jakaś , choćby elementarna, kultura chyba obowiązuje. Każdego... Cytuj
stens Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 50 minut temu, mieszko55 napisał: Wszystko fajnie, tylko spróbuj go pobrać... Ja normalnie pobieram, teraz. Cytuj
mieszko55 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 Ja też, ale to nie znaczy, że ktoś może sobie "pozwalać" Tylko z racji stażu, czy że czegoś więcej spłodził na tym forum... Jesteśmy po to, żeby pomagać...Czy motto forum jest tylko pustym frazesem..? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 W dniu 6.12.2021 o 16:47, mieszko55 napisał: O kant.... z taką robotą Panie mocno urażony, elementarna kultura obowiązuje .. chyba, że kropeczki to tylko taki ozdobny szlaczek PS ▼ "myśli" to cenna rzecz i nie każdemu stworzeniu jest ofiarowana ... stołu byś nie kropkował Cytuj
mieszko55 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2021 1.O, a niektórzy nawet za adwokatów tu robią... 2.Może być nawet cały szlak. 3. Niektórym wszystko ze wszystkim się kojarzy. Gratuluję domyślności. A co, jeśli kant stołu miałem na myśli? Cytuj
walterM Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 13 hours ago, woj_ani217 said: A kto cię o to prosił pseudo znawco od siedmiu boleści ! pierwszy post? On 12/6/2021 at 11:49 PM, enterprise2000 said: Będzie ostro -------------------- Jako, że autor nie ma zbytnio chęci by opisać dokładniej swe dzieło; to ja się tu wpiszę: dzieki, nie wiem jakimi programami sprawdza sie dokonane zmiany w modyfikacjach dlatego pytalem Cytuj
mieszko55 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Cytat bo jesteś za tępy na to Heh, jeszcze się łudziłem, że w moim przypadku to tylko mały "wypadek przy pracy" A tu dalej w najlepsze: zamiast konkretnych, wymaganych informacji o modzie - ostra jazda z grubiaństwem, arogancją, chamstwem, wyzwiskami. Niektórym wolno więcej? adonx, nudzija, foxhound88 i 1 inny lubią to Cytuj
jorg35 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Facet nie lubi krytyki. A @enterprise2000 jest w porządku. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Dzień Dobry nie rozumiem o co te spory podstawa to kultura i szacunek do innych uzytkowników tego forum skoro wstawiajacy nie chce podać co i jak i dlaczego zrobił to nie ma co pobierać jego wstawki i tyle po co ryzykowac skoro nie wiadomo to "Namodził" w swym modzie :-) VACek lubi to Cytuj
erpl Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 problemy z pobieraniem[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
12345asd Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 jak włączyć możliwość włączania mikrofonu? Cytuj
Dystopia Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2022 Godzinę temu, 12345asd napisał: jak włączyć możliwość włączania mikrofonu? np tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
QAUZ Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 ...powinieneś więcej usług wyciąć, zostawić tylko tapetę. te wypociny to żart Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 @QAUZ ... i tu otwiera się przed Tobą brama do kariery i sławy. Pokaż co potrafisz by móc w ten sposób wypowiadać się o czyjejś pracy. Jeśli nie, to pozostaniesz na zawsze tylko żałosnym komentatorem i recenzentem "wypocin" innych. The end. Cytuj
walterM Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 zdaje mi sie czy dodales konkret opis wszystkiego? dzieki ze zmieniles zdanie! wyglada dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi