Skocz do zawartości

Do usunięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko spróbuj go pobrać...

Cytat

Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku.

Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Przekroczony limit miejsca

O kant.... z taką robotą

Opublikowano

Ja też, ale to nie znaczy, że ktoś może sobie "pozwalać" Tylko z racji stażu, czy że czegoś więcej spłodził na tym forum...

Jesteśmy po to, żeby pomagać...Czy motto forum jest tylko pustym frazesem..?

Opublikowano
W dniu 6.12.2021 o 16:47, mieszko55 napisał:

O kant.... z taką robotą

Panie mocno urażony, elementarna kultura obowiązuje .. chyba, że kropeczki to tylko taki ozdobny szlaczek   :laie_67:

PS  "myśli" to cenna rzecz i nie każdemu stworzeniu jest ofiarowana  ... stołu byś nie kropkował   :doh:

Opublikowano
13 hours ago, woj_ani217 said:

A kto cię  o to prosił  pseudo znawco od siedmiu boleści !

pierwszy post?

On 12/6/2021 at 11:49 PM, enterprise2000 said:

Będzie ostro :tooth:

--------------------

Jako, że autor nie ma zbytnio chęci by opisać dokładniej swe dzieło; to ja się tu wpiszę:

dzieki, nie wiem jakimi programami sprawdza sie dokonane zmiany w modyfikacjach dlatego pytalem

Opublikowano

Dzień Dobry

nie rozumiem o co te spory podstawa to kultura i szacunek do innych uzytkowników tego forum skoro wstawiajacy nie chce podać co i jak i dlaczego zrobił to nie ma co pobierać jego wstawki i tyle po co ryzykowac skoro nie wiadomo to "Namodził" w swym modzie :-)

VACek lubi to