Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Zainstalowałem system windows 7 z linku 

Wszystko działa poprawnie , nawet sa aktualizacje poza tym , że system ma problemy z zamykaniem ... Tzn teoretycznie się zamyka, jest okno zamykania słychac że dyski zwalniają, ale trwa to bardzo dlugo nawet kilka minut. najdłużej czekałem około 10 minut i wkońcu recznie zamknąłem guzikiem Power. Temat był juz poruszany na innych forach polskich jak i zagranicznych , ale żadne z proponowanych rozwiązań nie zdało rezultatu. Nawet obdzwoniłem lokalne sklepy komputerowe aler oni nie podejmują sie takich jak to nazwali "modernizacji" i wszyscy zalecaja windowsa 10 Hi. Ja musze mieć system windows 7 ze względu na to że oprogramowanie którego używam wymaga akurat tego systemu. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu . dzięki.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Sowieckie strony:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Możesz spróbować.

Posted
8 godzin temu, sp6u napisał:

Temat był juz poruszany na innych forach polskich jak i zagranicznych , ale żadne z proponowanych rozwiązań nie zdało rezultatu. Nawet obdzwoniłem lokalne sklepy komputerowe aler oni nie podejmują sie takich jak to nazwali "modernizacji"

8 godzin temu, sp6u napisał:

Ja musze mieć system windows 7 ze względu na to że oprogramowanie którego używam wymaga akurat tego systemu.

Nie męcz się. Zrób tak jak napisałem tutaj:

Po zweryfikowaniu problemu, mogę zająć się dalej rozważaniem co może być przyczyną. Skoro zależy Tobie na Win 7, to nie będzie, to dla Ciebie żadnym problemem. Ty musisz zweryfikować problem, bo my jesteśmy na odległość i w niczym Tobie nie pomożemy przezd monitorem. Odpowiedzi muszą być konkretne. Nie skacz od pomysłu do pomysłu. W tej chwili weryfikujemy kiedy to się dzieje i czy karta RTX2xxx ma znaczenie.