Skocz do zawartości

Dźwięk jednocześnie na słuchawkach usb i tv/monitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem zakupiłem sobie pada ps5 i mam problem z dźwiękiem , chodzi o to ze pad wykrywany jest jako audio i w tym czasie nie mogę mieć dzwięku na tv po hdmi ewentualnie z amplitunera podłączonego do zewnętrzej karty dzwiękowej podłączonej przez USB. Macie jakieś pomysły?  pozdrawiam

Opublikowano
44 minuty temu, BartAcid napisał:

Windows 10? Kliknij w głośnik i zmień wyjście sygnału.

Na drugi raz pisze się wszystko o sprzęcie jak się ma jakiś problem.

Chodzi o jednoczesne działanie dźwięku na 2 urządzeniach Windows 10 nie posiada takiej funkcji 

Opublikowano

eeee, nie posiada. Takie rzeczy to w XP nawet były. Mogę to sprawdzić najwcześniej w domu. W W10 to akurat korzystam z łatwego sterowania dźwiękiem z różnych aplikacji na różne wyjścia. Żona ogląda Netflix na TV i głośnikach, ja pasjonuje sie snookerem na słuchawkach bluetooth.

Na szybko to jest jakaś apka Audio Router, pełno o niej w sieci info co i jak ogarnąć.

Opublikowano
5 godzin temu, BartAcid napisał:

eeee, nie posiada. Takie rzeczy to w XP nawet były. Mogę to sprawdzić najwcześniej w domu. W W10 to akurat korzystam z łatwego sterowania dźwiękiem z różnych aplikacji na różne wyjścia. Żona ogląda Netflix na TV i głośnikach, ja pasjonuje sie snookerem na słuchawkach bluetooth.

Na szybko to jest jakaś apka Audio Router, pełno o niej w sieci info co i jak ogarnąć.

Jakbyś mógł sprawdzić i tak mniej więcej opisać bo kombinuje i nic nie wychodzi