SeeJay91 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 Jak w tytule tematu ;-) Na czym mi zależy? - bez zbędnych śmieci - bez problemów z siecią i gierkami w sieci - stabilność - obsługa mniej standardowego sprzętu/sterowników Da się jakimś cudem wpakować na ten laptop Windows7? Czy jestem skazany na kastrowaną "dziesiątkę"? Cytuj
jarexpol Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 38 minut temu, SeeJay91 napisał: Da się jakimś cudem wpakować na ten laptop Windows7 Win 7 wiktorynka. tadziu123 lubi to Cytuj
SeeJay91 Opublikowano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 @jarexpol a sam na moim miejscu: zostałbyś na Win10 + kastracja, czy postawił tę 7mkę? Cytuj
jarexpol Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2021 6 minut temu, SeeJay91 napisał: a sam na moim miejscu: zostałbyś na Win10 + kastracja, czy postawił tę 7mkę? Zainstalowałbym 7, potem jako drugi system 10. jorgusek lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi