userned Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Witajcie. Przedtem po zainstalowaniu systemu zmodykifowanego Windows 8.1 z update 3, przy instalacji każdej innej wersji zmodyfikowanego systemu na początku instalacji woła o klucz. Niestety nie da się tego pominąć i jest tylko przycisk dalej. Czy jest jakiś sposób żeby pominąć wpisywanie klucza? Edytowane 9 Października 2015 przez razor1995 Cytuj
Nieobecny Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Chyba każda zmodyfikowana wersja win 8.1 na tym forum ma plik ei.config umożliwiający pomijanie klucza podczas instalacji - nie wiem skąd twój problem, bo on nie istnieje. Kliknij dalej. Cytuj
userned Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kliknięcie dalej jest niemożliwe. Nie wiem własnie skąd wziął się ten problem. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jaki system instalujesz? - pokaż link. Cytuj
userned Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 ten: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz ten: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a to się stalo od momentu kiedy zainstalowałem ten system:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Napisz w temacie autora modyfikacji, nie będę się wypowiadał skoro nie jestem autorem(z mojej wiedzy wynika że jest tak jak napisałem wyżej, ale...). Cytuj
Mr.T Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 rozpakowac plik z załacznika i wrzucic do folderu SOURCES [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
userned Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzięki wielkie. Już działa. W folderze source był ten plik tylko z rozszerzeniem .bk "EI.cfg.bk". Dlaczego zawsze było ok a teraz musiałem dodawać ten plik? Cytuj
NiKKA.Labs Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Kliknięcie dalej jest niemożliwe. Nie wiem własnie skąd wziął się ten problem. Ten screen oznacza w Win8.1 ze nie ma pliku EI.CFG w katalogu sources (M$ oryginalnie go nie wrzuca) lub jeśli istnieje, jest "błędny" to detekcja systemu następuje dopiero po wpisaniu klucza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi