HAYASA44 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Witam was wszystkich winclubowców mam pytanie czy w tym modelu tego laptopa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jest możliwość wymiany procesora na inny ? jak tak to na jaki, prosze o pomoc i z góry dziękuje. Zauważyłem że mam PGA więc lutowany nie jest, czy i7 4700MQ byłby dobrym rozwiązaniem ? Pozdrawiam. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Tak jak najbardziej chociażby i7, a także dołożenie ramu do 16gb. Ale o więcej informacji musisz poczekać na wypowiedź @wiktorynek Cytuj
ropuch Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 3 godziny temu, HAYASA44 napisał: Zauważyłem że mam PGA więc lutowany nie jest, czy i7 4700MQ byłby dobrym rozwiązaniem ? A wrzucisz screena z cpu-z zakładka mainboard ? Więcej chyba nie dasz rady wrzucić jak 4700 i 16 ram i oczywiście SSD ale to już chyba masz? Cytuj
HAYASA44 Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SSD juz mam 128GB, mam 8GB ramu ale dzisiaj zamówiłem druga kostkę też 8GB więc 16 by było tylko teraz pytanie jaka i7 była by kompatybilna o ile taka owa jest 19 minut temu, ropuch napisał: A wrzucisz screena z cpu-z zakładka mainboard ? Więcej chyba nie dasz rady wrzucić jak 4700 i 16 ram i oczywiście SSD ale to już chyba masz? Cytuj
brygada69 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Masz chipset HM86 tu masz listę obsługiwanych procesorów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
HAYASA44 Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 11 minut temu, brygada69 napisał: Masz chipset HM86 tu masz listę obsługiwanych procesorów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki wielkie, znalazłem taki na allegro czy byłby okej ? czy nie bardzo ? pytam bo nie mam zielonego pojęcia a u mnie w na wasi nie ma zadnego informatka Teraz, HAYASA44 napisał: Dzięki wielkie, znalazłem taki na allegro czy byłby okej ? czy nie bardzo ? pytam bo nie mam zielonego pojęcia a u mnie w na wasi nie ma zadnego informatka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
brygada69 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 Tak ten procesor będzie dobry zwłaszcza, że te laptopy wychodziły z tym prockiem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi