VACek Posted November 13, 2023 Author Report Posted November 13, 2023 21 minut temu, Maciek777 napisał(a): Nie mogę ściągnąć olbrzymiego bo ponad 6 giga pliku ISO. Ściągam za pomocą menedżera pobierania przeglądarki Slimjet- postęp dochodzi do ponad 60% i rozpoczyna pobieranie od nowa. Może ktoś wie dlaczego...? To już jest stara nieaktualna wersja i nie warto jej instalować Quote
PiotrN72 Posted April 2, 2024 Report Posted April 2, 2024 Mam pytanie - dla Dell Latitude E6420 z i5 2 gen jaką wersję pobrać: z TM czy bez TMP? Quote
zdzisiek24 Posted April 2, 2024 Report Posted April 2, 2024 Bez wnikania czy ma moduł TPM - pobieraj wersję bez suplementów. Wypal obraz Rufusem bez zaznaczania bypassów i jeśli wywali instalację wtedy nagrywasz już z koniecznym wyborem. Chyba proste? Quote
PiotrN72 Posted April 3, 2024 Report Posted April 3, 2024 W dniu 2.04.2024 o 20:01, zdzisiek24 napisał(a): Bez wnikania czy ma moduł TPM - pobieraj wersję bez suplementów. Wypal obraz Rufusem bez zaznaczania bypassów i jeśli wywali instalację wtedy nagrywasz już z koniecznym wyborem. Chyba proste? Powinienem dać radę. Dzięki. P.S. Czy warto zmieniać na Win 11? Czy może niepotrzebnie kombinuje? Masz jakieś doświadczenia z tego typu "leciwymi" sprzętami. Quote
zdzisiek24 Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Jak masz 7kę to na niej zostań. Jeśli masz 8.1 to na niej zostań. Jeśli masz 10kę też na niej zostań. Win 11 niewiele wnosi a potrafi przymulić. Chyba, że lubisz wyzwania to możesz się pobawić choć nie wiem czy warto bo już z siekierą goni 12ka a Twój "koń" już tego nie uciągnie. zen888 likes this Quote
WaldiMarek Posted January 28 Report Posted January 28 Na AMD Athlon(tm) II X4 640 po pirrwszym restarcie restartuje się na okrągło i dalej instalacja nie idzie. no TMP Quote
Recommended Posts